Όλα στο φως, όλα πάνω από το τραπέζι…

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Η εβδομάδα μεταξύ α΄και β΄ εκλογικής Κυριακής είναι και πάλι στο… εδώλιο του κατηγορουμένου! Πάντοτε «κατηγορείται» η … δύστυχη αυτή εβδομάδα. Παζάρια, συναλλαγές, συμφωνίες, πάρε- δώσε, ένα ατελείωτο αλισβερίσι μεταξύ παραγόντων και «παραγόντων» με επίκεντρο την εξουσία. Στην παρούσα περίπτωση έναν Δήμο ή μια Περιφέρεια… Θρυλείται ότι όλα τα παραπάνω συμβαίνουν σε  μυστικές συναντήσεις, ώρες (βαθιά)νυχτερινές, μακριά από… αδιάκριτα βλέμματα.

Θρυλείται… Είμαστε βέβαιοι ότι στο Δήμο μας, στην Τρίπολη, δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα… Εμάς, πάντως, την παράταξή μας, δεν μας αφορούν και δεν μας ενδιαφέρουν. «Μιλάμε» μόνο με τους πολίτες, με τους συνδημότες μας, συνδιαλεγόμαστε με αυτούς ανοιχτά, άμεσα, στο φως της ημέρας. Δείξαμε και δείχνουμε ποιοι είμαστε, από πού (προ-) ερχόμαστε, πού πάμε, τι θέλουμε και τι προτείνουμε για την Τρίπολη, για τα χωριά μας, για την κοινωνία μας.

Ο λαός, ο μοναδικός υπεύθυνος για την τύχη του, μας «άκουσε» και μας επιβράβευσε με υψηλό ποσοστό εμπιστοσύνης την πρώτη Κυριακή. Προσβλέπουμε στη δίκαιη κρίση του και τη δεύτερη Κυριακή, πιστεύουμε ότι θα μας δώσει την ευκαιρία και την έμπνευση και τη δύναμη για την «ΤΡΙΠΟΛΗ του αύριο».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *