“Ο κόσμος πρέπει να επιλέξει το καινούργιο”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, όπου μίλησε για τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής των εκλογών, αλλά και για τον β’ γύρο.

“Έχουμε μιλήσει με όλους για το πως μπορούμε να συνεργαστούμε μετά τις εκλογές με βάση τα προγράμματα μας. Δεν έχουμε κάνει καμία συμφωνία”,δήλωσε αρχικά ο κ.Τζιούμης, ενώ πρόσθεσε: “Δεν μπορώ να γίνω ντετέκτιβ για υπόγειες συμφωνίες. Πολλά ακούγονται και πολλά περίεργα βλέπουμε. Αυτά δεν αφορούν τους πολίτες και δεν τους επηρεάζουν. Δεν είναι πρόβατα οι ψηφοφόροι να τους πουν τι θα ψηφίσουν”.

Στη συνέχεια ο κ.Τζιούμης αναφέρθηκε στην ευθύνη που έχουν όσοι διοίκησαν τον Δήμο για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται η Τρίπολη και τα χωριά. “Όλοι οι νέοι άνθρωποι θα βοηθήσουν και θα διοικήσουν. Δεν σημαίνει πως όσοι δεν εκλέχτηκαν, δεν θα αξιοποιηθούν”, ανέφερε στη συνέχεια, ενώ συμπλήρωσε: “Αν οι πολίτες θεωρούν, πως έχουμε τον Δήμο που μας αξίζει, τότε να ψηφίσουν τα ίδια. Αν όχι τους καλώ να επιλέξουν το καινούργιο”. 

Δείτε όλο το βίντεο ΕΔΩ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *