Μας ενδιαφέρει μόνο το αύριο, το μέλλον.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Συνηθισμένες οι αναφορές και οι αναδρομές στο παρελθόν- από πολιτικούς και από αυτοδιοικητικούς. Άλλοι για να επιδείξουν έργο, πραγματικό ή φανταστικό, άλλοι για να επιδείξουν τίτλους… τιμής και (άκαπνης για τους ίδιους) αγωνιστικότητας, ελάχιστοι δυστυχώς για να αντλήσουν συμπεράσματα, να διδαχθούν, να βελτιωθούν.

Η Δημοτική Παράταξη της οποίας ηγούμαι, τόσο ο επικεφαλής , όσο και τα στελέχη της, κοιτάζει μόνο μπροστά, νοιάζεται μόνο για το μέλλον του Δήμου μας, το «φωνάζει» και ο τίτλος μας: «ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο».

Αδιαφορούμε για την παρελθοντολογία, για το τι έκανε ή δεν έκανε κάποιος, για το ποιος ΗΤΑΝ, τι…. Εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ… Είμαστε αυτό που δείχνει το αυτοδημιούργητο, το αδέσμευτο της κοινωνικής παρουσίας και πορείας μας, το καθαρό μέτωπο όλων των στελεχών μας. Γι’ αυτό μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τους πολίτες του Δήμου Τρίπολης, τη μόνη στήριξη και δύναμή μας, και να τους πούμε: ελάτε την Κυριακή κοντά μας, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κατορθώσουμε κάτι σπουδαίο για τον τόπο μας, για το κοινό μας σπίτι.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *