Η επιλογή είναι ανάμεσα…

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Την Κυριακή θα γίνει η οριστική επιλογή για τον Δήμο Τρίπολης. Οι πολίτες θα αποφασίσουν σε ποιον θα εμπιστευτούν την τύχη του τόπου μας, τη διαχείριση των κοινών, για μια τετραετία.  Απόφαση κρίσιμη για τους ίδιους προσωπικά, αλλά και για την κοινωνία συνολικά, για την Τρίπολη και τα χωριά μας. Ταυτόχρονα, όμως, απόφαση εύκολη, αν η επιλογή τους γίνει με γνώμονα το γενικό συμφέρον αν γίνει με τη σύγκριση πραγματικών στοιχείων και δεδομένων.

Από τη μια πλευρά το δοκιμασμένο, το για πολλούς ξεπερασμένο, το «μετρημένο και ζυγισμένο» -έχει ασκήσει Διοίκηση, αποδοκιμάστηκε στις προηγούμενες εκλογές. Διεκδικεί για ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ τη δημαρχία, όλοι ξέρουν τι και πως μπορεί να κάνει…

Από την άλλη το νέο και ελπιδοφόρο, το γεμάτο όρεξη και ενθουσιασμό για προσφορά. Μια συμπαγής ομάδα, που συνδυάζει τη νιότη και την ωριμότητα, τη δύναμη και τη γνώση, το πάθος του δημιουργού. Ασφαλώς δεν υποσχόμαστε τα πάντα, ασφαλώς δεν μπορούμε να φτιάξουμε έναν… παράδεισο! Υποσχόμαστε, όμως, ότι θα δουλέψουμε με πρόγραμμα και διαφάνεια για το Δήμο που οραματιστήκαμε, θα είμαστε κοντά σε κάθε δημότη, με σεβασμό σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες, με μοναδικό στόχο την «ΤΡΙΠΟΛΗ του αύριο», όπου όλοι θα ζούμε τουλάχιστον ανθρώπινα.

Η τιμή και η ευθύνη της επιλογής είναι στους πολίτες.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *