Εκδήλωση Ελένης Καρούντζου αφιερωμένη στις γυναίκες στην Τρίπολη

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες του δήμου Τρίπολης πραγματοποίησε η κα Ελένη Καρούντζου- Καζιάνη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό μας. 

Πολλές ήταν οι γυναίκες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τίμησαν με την παρουσία τους αυτή τη διαφορετική ”συνάντηση γυναικών” την Τετάρτη 15 Μαΐου στο Senor Cafe στην Τρίπολη.

Η κα Καρούντζου ευχαρίστησε τις παρευρισκόμενες για την παρουσία τους και μίλησε για την υποψηφιότητά της αλλά και την αγάπη που έχει για τον τόπο της και μίλησε για το ρόλο της γυναίκας στη σύγχρονη εποχή αλλά και την έμφυλη βία, τονίζοντας ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να σταθεί συμπαραστάτης στους πολλαπλούς ρόλους της γυναίκας. 

”Μπορεί να βρίσκομαι στην Αθήνα αλλά και η σκέψη μου και η ψυχή μου είναι ο τόπος μου κι αρκετά συχνά βρίσκομαι στην περιοχή όπου μεγάλωσα. ”

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο κος Τζιούμης.

Έπειτα το λόγο έλαβε η ψυχολόγος και υποψήφια Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ κα Μπαλή Παναγιώτα, αναπτύσσοντας θέματα όπως οι προκλήσεις, τα επιτεύγματα και οι αγώνες της σύγχρονης γυναίκας η οποία καλείται να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της εποχής. 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *