Πίπης Ιωάννης

Είμαι ο Πίπης Ιωάννης του Παντελή και της Ζωής. Είμαι 43 ετών, γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά. Έλκω την καταγωγή μου από την Μάνη και τον Πειραιά.

Είμαι απόφοιτος της ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου της Κραϊόβα Ρουμανίας. Διατέλεσα μετά την αποφοίτηση μου για τρία χρόνια ενεργό μέλος των Ιατρών Χωρίς Σύνορα Ελλάδας όπου έλαβα μέρος σε διάφορες αποστολές.

Ολοκλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στο 424 Γ.Σ.Ν Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσα την σχολή Έφεδρων Υπαξιωματικών του Ελληνικού Στρατού και κατόπιν αναγνωρίσεως του πτυχίου μου ανήκω πλέον στις τάξεις των Έφεδρων Αξιωματικών των Ένοπλων Δυνάμεων.

Το 2006 εργάστηκα ως επιστημονικός συνεργάτης στην μεγαλύτερη φαρμακευτική ελληνική εταιρία ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ των αδελφών Γιαννακόπουλου. Το 2009 ολοκλήρωσα την υπηρεσία υπαίθρου στο νόμο Μεσσηνίας στο Π.Ι Ψαριού-Γ.Ν Κυπαρισσίας.

Από το τέλος του 2011 εντάθηκα στο δυναμικό του Γ.Π.Ν. Τριπόλεως ολοκληρώνοντας την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής με παράλληλη παρακολούθηση στο τμήμα αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και με 10μηνη παρουσία στο Κ.Υ Άστρους.

Από το 2018 κατέχω μόνιμη θέση Επιμελητή Β’στο Π.Ι Νεστάνης και εργάζομαι και στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας ως Γενικός Οικογενειακός Ιατρός.

Είμαι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γενικής/ Οικογενειακής Ιατρικής και του Ελληνικού Κολλεγίου Γενικών Ιατρών.

Είμαι κάτοχος πτυχίου Ρομανικής Φιλολογίας και έχω γνώση της Αγγλικής και Ιταλικής γλώσσας.

Από το 2012 είμαι Δημότης Τριπόλεως όπου ζω και εργάζομαι έως και σήμερα.