Μπαλή Παναγιώτα

Είμαι η Παναγιώτα Μπαλή κόρη του Παναγιώτη Μπαλή από το Παλλάντιο Τρίπολης και της Βασιλικής Μπέλλιου από το Τζίβα Τεγέας. Γεννήθηκα το 1988 στην Τρίπολη, όπου και μεγάλωσα.

Αποφοίτησα από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Τρίπολης.

Είμαι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Έλαβα το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας – Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών» από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών στην «Ψυχική Υγεία», από τη Νοσηλευτική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είμαι υποψήφια Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάζομαι  ως κλινική ψυχολόγος – επιστημονική συνεργάτιδα στη Β’ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν με αντικείμενο απασχόλησης την κλινική και δικαστική ψυχολογία, καθώς επίσης και ως ψυχολόγος στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Ψυχιατροδικαστική», Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ, με αντικείμενο τον ακαδημαϊκό συντονισμό και τη διοικητική, εκπαιδευτική, οργανωτική και οικονομική υποστήριξη του ΠΜΣ.

Από το 2016, είμαι εκπαιδεύτρια σε εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα (e- learning) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο την ψυχιατροδικαστική.

Έχω  μετεκπαιδευτεί στην ψυχιατροδικαστική στο Εθνικό Σύστημα της Αγγλίας στο South London and Maudsley – NHS Trust στο Λονδίνο, μέσω υποτροφιών που έλαβε απο Ι.Κ.Υ. το 2015 και το 2018.

Ακόμη, έχω εκπαιδευτεί σε παρεμβάσεις και προγράμματα πρόληψης και προαγωγής ψυχικής υγείας για παιδιά, εφήβους, ενηλίκους, γονείς και εκπαιδευτικούς, ενώ συνεχίζω την εκπαίδευσή μου στη Συστημική Θεραπεία Οικογένειας και Ζεύγους στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Αθηνών.

Συμμετέχω ενεργά σε ερευνητικές μελέτες που αφορούν παιδιά και ενήλικες, καθώς έχω και συγγραφικό έργο σχετικό με θέματα ψυχικής υγείας.

Επίσης, έχω συμμετάσχει σε συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια με επιστημονικές παρουσιάσεις που αφορούν την ψυχική υγεία, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως και σε οργανωτικές και επιστημονικές επιτροπές συνεδρίων και ημερίδων.

Έχω ασχοληθεί με τον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού σε επιχειρήσεις.

 Παράλληλα, αναπτύσσω έντονη κοινωνική, πολιτιστική και εθελοντική δράση. Έχω οργανώσει και παρουσιάσει πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα, καθώς και δράσεις κοινωνικής προσφοράς.

 

Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για δεύτερη φορά μετά τις Δημοτικές Εκλογές το 2014 με το συνδυασμό «Τρίπολη Αύριο» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Τζιούμη.

Ζητώ την υποστήριξη των πολιτών της Τρίπολης και των χωριών για το αύριο, το μέλλον και την πρόοδο του τόπου και των επόμενων γενεών.