Μπαλή Γιάννα

Είμαι η Γιάννα (Γιαννούλα) Μπαλή του Ευσταθίου και της Αικατερίνης.

Γεννήθηκα και κατοικώ στο Παλλάντιο Αρκαδίας. 

Μετά τις γυμνασιακές μου σπουδές, φοίτησα στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας. 

Από το 1997, εργάζομαι ως Κοινωνική Λειτουργός στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και προΐσταμαι του Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας. 

Έχω γνώση της Αγγλικής γλώσσας.  Είμαι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας. 

Επιστημονικός συνεργάτης της Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & A. Κυριακού» , με δράση  « εθισμός των εφήβων στο διαδίκτυο καθώς και για τους κινδύνους (αποπλάνηση, επιβλαβές περιεχόμενο, διαδικτυακός εκφοβισμός, παιδοφιλία κλπ) που μπορεί να αντιμετωπίσουν παιδιά και έφηβοι μέσω της ενασχόλησής τους από την ανεξέλεγκτη χρήση του διαδικτύου».

Στο πλαίσιο των Κέντρων Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας, εργάστηκα στην Συμβουλευτική Γονέων, στις Σχολές Γονέων των Δημοτικών Σχολείων Βυτίνας, Τροπαίων και Αγ. Ανδρέα Κυνουρίας και στην Συμβουλευτική παρέμβαση Κρατουμένων των Δικαστικών Φυλακών Τρίπολης. 

Είμαι εκπαιδεύτρια σε προγράμματα εργαζομένων (ΛΑΕΚ). 

Παράλληλα έχω αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση στο Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ) και έχω διατελέσει πρόεδρος και γραμματέας του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ του ΣΚΛΕ στο Τοπικό Τμήμα Αρκαδίας – Λακωνίας από το 1998 έως και σήμερα. 

Επίσης έχω συμμετάσχει στη διοργάνωση σχετικών συνεδρίων και δράσεων στην τοπική κοινωνία με αντικείμενο την ανάπτυξη της κοινωνικής πολιτικής.

Είμαι γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλλαντίου.

Με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολούμαι από το 2014 ως υποψήφια ∆ηµοτική Σύμβουλος, με την παράταξη “Τρίπολη αύριο”,του Κώστα Τζιούμη.