Λέλε Γεωργία

Είμαι η  Λέλε Γεωργία του Ευαγγέλου με καταγωγή από Νεστάνη κ της Παναγιώτας  Γιακουμή από το Στενό Αρκαδίας.

Με την ευχή των γονιών μου, ανθρώπων αυτοδημιούργητων στη ζωή κ έπειτα από σκέψη αποφάσισα να στηρίξω τον Κώστα Τζιούμη.  Άνθρωπο σοβαρό , οικογενειάρχη , μορφωμένο με κορυφαίες  γνώσεις στην Επιστήμη του.

Είμαι Απόφοιτος του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Πατρών του Τμήματος Διοίκησης  Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας.  Κάτοχος του Ανώτατου Πτυχίου στη Γλώσσα των Αγγλικών κ των Η/Υ. Επίσης φοιτήτρια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου  , με θέμα «Οικονομία, Άμυνα & Ασφάλεια».

Έχω εργαστεί από το 2005 έως το 2016 στις Δομές Δια βίου Μάθησης του Ινστιτούτου Διαρκούς  Εκπαίδευσης  Ενηλίκων για το Ν.Αρκαδίας αλλά κ την ευρύτερη περιοχή. Μέσω της Υπηρεσίας μου παρακολούθησα  κύκλο επιμορφώσεων σχετικά με την Εκπαίδευση Ενηλίκων, την παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε Στελέχη αλλά και σε Ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Από το 2009 έως το 2011 εργάστηκα στην κοινοπραξία «Κοινοπραξία Τεχνικός Σύμβουλος Τσακώνας». Από το 2005 έως το 2009 εργάστηκα ως Εκπαιδεύτρια στα Ι.ΕΚ. Τρίπολης.

Επίσης με ευαισθησία και διακριτικότητα ως προς τον συνάνθρωπο έχω ασχοληθεί με ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά.

Είμαι ένας νέος άνθρωπος που συνέχεια προσπαθώ για ένα καλύτερο μέλλον για τη πόλη μου  με ήσυχα βήματα όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα ζητώ την στήριξή σας για ακόμη πιο δυναμικά βήματα μέσω της Παράταξης του Κώστα Τζιούμη .Γι αυτό η «Τρίπολη του Αύριο» να είναι η δίκη σας Τρίπολη με τη δική σας δύναμη!

Ευχαριστώ πολύ!