Καπογιάννης Περικλής

Είμαι ο Περικλής Καπογιάννης, γεννήθηκα στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1984, όπου και  έζησα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Τρίπολη και στην συνέχεια φοίτησα στο  Πανεπιστήμιο Πατρών, τμήμα Φυσικής, της Σχολής θετικών Επιστημών. Ολοκλήρωσα με επιτυχία τις σπουδές μου και επέστρεψα στην Τρίπολη το έτος 2007, όπου και διαμένω έκτοτε μόνιμα. Από το 2007 εργάζομαι ως καθηγητής Φυσικής και Χημείας στην ιδιωτική εκπαίδευση, με πρώτο πάντα μέλημα μου την άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση κάθε μαθητή στα αντικείμενα των θετικών επιστημών, αλλά και η βέλτιστη καθοδήγηση των μαθητών.. Μεταξύ των ετών 2014 και 2018 εργάστηκα,παράλληλα ως διοικητικό προσωπικό στο ιδιωτικό Κ.Ε.Κ. ΑΚΜΩΝ σε Ευρωπαϊκά προγράμματα ανέργων (VOUCHER), προγράμματα εργαζομένων (ΛΑΕΚ) και ως υπεύθυνος του ιδιωτικού Ι.Ε.Κ.  ΑΚΜΩΝ ΑΕ.

Ένα μεγάλο ενδιαφέρον μου υπήρξε πάντα ο πολιτισμός και η τέχνη. Ως μέλος της χορωδίας ΟΡΦΕΑΣ Τρίπολης, από το 2004 έχω συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες ανά την Ελλάδα και την πόλη της Τρίπολης, με Ελληνικό αλλά και διεθνές ρεπερτόριο, κλασσικής και πιο σύγχρονης μουσικής. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα υπήρξα ενεργό μέλος της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης.

Είμαι λάτρης της σύγχρονης αλλά και κλασσικής μουσικής, με αστείρευτη αγάπη και πάθος για όμορφα και ποιοτικά ακούσματα αφού και ο ίδιος είμαι αυτοδίδακτος μουσικός.