Δελτίο τύπου ανακοίνωσης συνδυασμού 5

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό μας, «Τρίπολη Αύριο», στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019,θα είναι η κ.Πανουτσοπούλου Γεωργία του Ιωάννη, μία έμπειρη αυτοδιοικητικός με σημαντικό έργο και διαδρομή στην αυτοδιοίκηση του Νομού Αρκαδίας. Την καλοσωρίζουμε.

Η κ. Πανουτσοπούλου Γεωργία γεννήθηκε στην Τρίπολη. Παντρεμένη με τον ιατρό μαιευτήρα -γυναικολόγο, τέως διευθυντή ΙΚΑ Τρίπολης, Πανουτσόπουλο Ιωάννη. Μητέρα δύο παιδιών του Ευθυμίου και της Ευαγγελίας. Υπηρέτησε στη Β/θμια Εκπαίδευση 31 έτη όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Εκλεγμένη νομαρχιακή σύμβουλος δύο φορές 2002 – 2006 και 2006 – 2010 με το συνδυασμό του νομάρχη Αρκαδίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου,όπου και διετέλεσε δύο φορές Αντινομάρχης. Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος του 2014 με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη. Συμμετοχή και εισήγηση στην 8η Πανελλήνια συνδιάσκεψη γυναικών της Νέας Δημοκρατίας με θέμα : «Ισχυρή Περιφερειακή Ανάπτυξη με Πρωταγωνίστρια την Ελληνίδα Αγρότισσα». Σημαντική συνδικαλιστική δράση. Εθελόντρια στον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στο τμήμα κοινωνικής πρόνοιας.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *